Privacybeleid  

We zijn bekommerd om de bescherming van uw persoonsgegevens. We verbinden ons ertoe om het hoogste niveau van bescherming van uw persoonsgegevens te verzekeren in overeenstemming met de Wet inzake Bescherming van Persoonsgegevens.

Voor informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u ook de website van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer raadplegen http://www.privacycommission.be

 

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens

 

Elk verzoek of elke vraag met betrekking tot de bescherming van de privacy op de site kan aan ons worden gesteld via het postadres vermeld op de website of per e-mail aan info@e-logservice.eu.

 

Beginselen met betrekking tot het verzamelen van persoonsgegevens

 

Door het gebruik van deze website aanvaardt de klant of bezoeker impliciet dit privacybeleid.

 

In principe gebeurt de toegang tot informatie die beschikbaar is op of via de site zonder dat er persoonsgegevens opgegeven moeten worden, zoals naam, postadres, e-mailadres...

 

In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld om extra diensten te verkrijgen (verzoek om informatie, reservering, lidruimte, abonnement op een nieuwsbrief...), is het mogelijk dat er persoonlijke informatie wordt gevraagd aan de gebruiker, vooral dan zijn coördinaten. In dit geval wordt de gebruiker vooraf gewaarschuwd en de gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Concreet betekent dit dat:

 

Uw persoonsgegevens alleen mogen worden verzameld en verwerkt in overeenstemming met de doeleinden die worden vermeld bij de verzameling ervan.

U het recht hebt om uw persoonsgegevens te raadplegen, hun juistheid te controleren en eventuele desbetreffende fouten te corrigeren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens, zoals hieronder aangegeven.

De regionale overheid verbindt zich ertoe de best mogelijke veiligheidsmaatregelen te treffen om te voorkomen dat derden misbruik maken van de persoonsgegevens die u hebt verstrekt.

 

Gebruik voor statistische doeleinden van informatie over de navigatie

 

Wanneer u toegang neemt tot de site, verzamelen de geraadpleegde servers automatisch de volgende gegevens:

 

het IP-adres dat aan u werd toegewezen bij het inloggen;

de datum en het tijdstip dat u toegang nam tot de site;

de geraadpleegde pagina's;

het gebruikte browsertype;

het platform en/of het besturingssysteem dat op de pc is geïnstalleerd;

de zoekmotor en de gebruikte sleutelwoorden om de site te vinden.

Deze informatie wordt uitsluitend bewaard om het aantal bezoekers van de verschillende onderdelen van de site te tellen en om verbeteringen aan te brengen.

 

Gebruik van cookies

 

Om u gemakkelijker te laten surfen op de site en het technisch beheer ervan te optimaliseren, is het nodig dat deze website af en toe gebruik maakt van "cookies".

 

Een "cookie" is een klein stukje informatie dat door een website bewaard wordt op de Internetbrowser van uw computer. Deze "cookie" kan tijdens een volgend bezoek aan dezelfde site terug worden opgehaald. De "cookie" kan niet gelezen worden door een andere website dan degene die de cookie heeft aangemaakt. De site maakt gebruik van "cookies" voor administratieve doeleinden, bijvoorbeeld om uw voorkeuren te registreren voor bepaalde soorten informatie, zodat u bij elk bezoek aan onze site niet telkens dezelfde informatie moet invoeren.

 

De meeste "cookies" werken alleen tijdens de duur van een sessie of bezoek. Geen enkele "cookie" bevat informatie waardoor u kunt worden gecontacteerd per telefoon, e-mail of post. U kunt uw browser ook zo configureren dat u wordt gewaarschuwd telkens wanneer een "cookie" wordt gecreëerd of dat de registratie ervan wordt voorkomen.

 

Gebruik van Google Analytics

 

Onze website werkt samen met Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van een cookie om het gebruik van onze site te beoordelen en stelt ons in staat om rapporten op te stellen over de activiteiten op onze website. Dit helpt ons te begrijpen hoe de bezoekers onze site gebruiken. Google verzamelt gegevens anoniem, zonder identificatie van de individuele gebruikers. Google slaat de door de cookie verzamelde gegevens op op servers in de Verenigde Staten. Google mag deze informatie ook aan derden doorgeven als dat vereist wordt door de wet of indien deze derden deze informatie verwerken voor Google. Google verbindt uw IP-adres niet met andere gegevens opgeslagen door Google. Door het gebruik van deze site gaat u impliciet akkoord met de verwerking van gegevens door Google zoals hierboven beschreven. Door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te installeren kunt u voorkomen dat Google Analytics informatie verzamelt over uw internetbezoeken.

 

Het gebruik van sharingtools

 

Onze website maakt gebruik van een aantal sociale mediatools in de vorm van sharing knoppen waarmee bezoekers gemakkelijk informatie kunnen delen met hun vrienden op sociale netwerken. Bij een bezoek aan een pagina met zo'n plug-in kun je daarom botsen op de cookies van deze websites. Deze sites worden niet beheerd door New Vanden Borre. Door deze links te gebruiken, aanvaardt u het privacybeleid van die sites. Deze sites kunnen ook een cookie gebruiken als u verbonden bent met hun diensten. Op die manier kunnen ze ook gegevens verzamelen om u op andere sites reclame te laten zien die ze relevant vinden op basis van uw interesses.

 

Cookies beheren

In de instellingen van uw browser kunt u de installatie van cookies weigeren. U kunt cookies die al geïnstalleerd zijn op uw computer of op uw mobiel toestel op elk ogenblik verwijderen.

 

Als u deze commerciële cookies (zoals Google en Criteo) wilt weigeren, kunt u dit doen met behulp van de volgende website: http://www.youronlinechoices.com

 

Als u geen reclame op basis van uw surfgedrag of remarketing cookies wilt ontvangen, zoals die van Google, dan kunt u de instellingen van de Google Ads Preferences Manager veranderen. Google raadt ook aan om van de uitschakelmodule voor uw browser van Google Analytics te installeren (Google Analytics Opt-out Browser Add-on).

News

Geen Nieuws